Meny

Säsongens stöttepelare i garderoben

Skriven den 6 januari, 2012

[imagebrowser id=13]

Bekväma och praktiska vintertrender. Nyckelplagg för säsongen som är pelare i garderoben. Säkra kort som kommer tjäna dig länge. Svenska formgivare som fortsätter göra oss stolta över design och stil. Dom bär formfanan med bravur.

Foto: LILAC
Illustrationer:  Anna Ileby

Köpställe:

Busnel – www.mynetcloset.se
Dagmar – www.houseofdagmar.se
Ellos – www.ellos.se
Filippa K – www.filippa-k.com
H&M – www.hm.com/se
HOPE – www.hope-sthlm.com
Local Firm – www.thelocalfirm.com
Nudie – www.nudiejeans.com
TIGER – www.tigerofsweden.com
Wild Child – www.wildchild.se

Tycker du om att skriva, illustrera, fotografera? Är du sugen på att bli en del av GAZET redaktionen? Har du specialintresse och kunskap du vill dela med dig? Gazet innehåller ALLT som har med livet att göra och det är brett. Inredning, politik, hälsa, mode, trädgård, skönhet, djur, ekonomi….. Allt är intressant för oss. Skriv ett mail och berätta om dig och vad du vill och kan göra. redaktionen@gazet.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *