Meny

Skärmavbild 2015-10-15 kl. 16.48.09

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

I sin bok ”MAKE UP” delar Mia med sig av sina bästa knep och råd för kvinnor i alla åldrar, alltifrån olika sminkningar och oumbärliga verktyg till hur du vårdar och tar hand om din hud så att den håller sig vacker längre. En make-up ska framhäva och stärka en person, inte dölja ansiktet! Sminka fram, inte över är Mias devis! Alla personligheter förtjänas att lyftas fram så att DU, oavsett stil känner dig trygg och snygg!

Boken ”MAKE UP” är slutsåld hos de flesta återförsäljare.
Här kan du beställa ditt ex och få den personligt signerad.
Boken kostar 220kr. Frakt tillkommer.

Gillar du makeup men tycker att det inte blir riktigt som du tänkt dig? Saknar du inspiration?
Här kommer ett tips till dig!

Makeup (Bonnier Fakta) är en bok av makeupartisten Mia Högfeldt som delar med sig av knep och råd om makeup och hudvård.

Mia Högfeldt har varit makeupartist i snart 30 år och sminkat modeller, artister, programledare, kungligheter, politiker, skådespelare……till tidningar, modereportage, teveprogram, galor och mycket, mycket mer.

För mig är det viktigast att makeupen boostar ditt självförtroende, säger Mia.

– Jag vill dela med mig av allt jag lärt mig under mina år i branschen. Om vad som funkar form- och färgmässigt, om produkter och teknik och hur du hittar det som passar just dig.

I boken ”Makeup” visar hon hur en enkel, naturlig sminkning till vardags kan göra stor skillnad, trots att den knappt syns, och hur du kan ta ut svängarna när det är fest utan att känna dig spacklad.

Så oavsett om du vill och behöver ta hjälp till ditt bröllop finns Mia tillgänglig på mässan för att svara på dina funderingar. Kom till monter A2:31D.

I boken finns exempel på olika typer av makeuper för olika tillfällen, allt från 5-minutaren till vardags till en sotad sminkning till lördagens fest, eller en 60-talssminkning med eyliner och lösögonfransar för det lilla extra. Steg för steg-bilder och beskrivande texter gör det lätt att lyckas.

Mia ger också råd om hur du vårdar och tar hand om din hud i olika åldrar, hur du hittar fram till just din hudtyp och hur du utifrån det kan välja rätt ton på underlagskräm, puder och rouge. Men också hur du lägger makeup på ögon, bryn och läppar och väljer konsistens och färg efter vad som passar just dig. Och en genomgång av olika typer av sminkverktyg – vilka är oumbärliga i sminkväskan?

Present åt dotter, mamma, fru, vän eller till dig själv?