10-årskalas…

Jag Brukar ju inte gå på visningar under modeveckorna eftersom jag alltid jobbar bakom kulisserna på Mercedes Benz Fashion Week på Berns. Men Odd Mollys visning var lite speciell; dom firar 10-årsjubileum, min fina underbara gamla vän Jonas Hallberg gjorde visningen, den inföll på en dag jag hade barnflicka och var färdigjobbad för dagen…………. 😉

Jag läste inbjudan lite slarvigt och såg bara 10-årsjubileum och Operaterassen (eller var det Café Opera?) så när jag hoppade in i taxin bad jag att få åka till Kungsträdgården. Hahahaha…. När jag skulle betala tog jag upp inbjudan som var en handspegel formgiven av Bea Szenfeld.

Så fina. Bea är så duktig att hälften kunde vara nog. Multitalent!


Världens gladaste, varmaste och gulligaste! Han är en av dom mest positiva människor jag känner. Hurra och TACK för att du stänker glädje omkring dig!

 

Se bara här vilken brief och pep flickorna får av honom. Detta sitter uppe på väggen så att flickorna läser det innan dom går in och känner sig som en million dollar och bubblar av glädje. ”LOVE right back at cha” vackra fina Jonas!

Gratulerar till 10 fantastiskt framgångsrika år. Ska bli spännande och se vad nästa tio kommer att bjuda på! Visningen var superfoín och man kan inte missta sig på vilket märke som visade. Karaktäristisk, men med lite mer …… lite nytt…… Lite annorlunda helt enkelt!

Jag verkligen älskar denna finaste Lindan, HON är om möjligt ännu större optimist än Jonas! Att få hänga med henne är mumma för själen. När man går på dessa tillställningar träffar man alltid många vänner och bekanta. Stort kramkalas, flickan på bilden bredvid Linda är en god vän till Prinsessan Tussilago (Linda) som jag inte kommer ihåg namnet på (skäms). Jag kunde tyvärr inte fortsätta kvällen tillsammans med tjejerna på Tiger visning, inte heller med stora födelsedagskalaset som dom höll på Operaterassen, eller var det Café Opera?!?! Jag kände mig som Askungen när jag sprang hem för att avlösa barnvakten som klart och tydligt sagt åt mig att jag inte fick komma hem senare än 20.30.

GRATTIS ODD MOLLY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *