Memory lane

 

20120110-100056.jpg
–”Söta lilla krumelur, jag vill inte bliva stur”. Tänk när jag var så här ung och oförstörd! Har jag någonsin varit det?
Ja, det har jag. men det var inte igår. Inte hjälper det att ryggen värker och håret är grått. Har dessutom fått smeknamnet; ”pensionären” av en vän. Sexigt.

20120110-100140.jpg
Någonting som är väldigt sexigt är 60-tal. Kanske inte Twiggy och Mary Quant då då! Men Brigitte och tjejerna med ny_____at hår och sexiga ögon, bleka läppar………..

20120110-100210.jpg
Toupering, torrschampo och några nålar. Voila! Behöver inte ens få det perfekt jämnt. Det är det som är grejen att få det att se ut som om du bara samlat ihop det snabbt och slarvigt.

20120110-100301.jpg
Ögonen ramar du in med  svart kajal och jobbar in svart skugga. Bara i pennstrecken, inte upp på locket, blir lätt Mary Pickford och 20 -tal då. Även det snyggt, men inte lika mycket sängkammarlook över det! Och sedan MASSA mascara efter det att du böjt fransarna. På tal om böja fransarna: SHISEIDO! BRING BACK THE OLD CURLER!!!!!!!!
Den som var favorit av alla genom åren för mig, Inte Shu Uemura, Japonesque eller NÅGON har kommit i närheten av den gamla tången! VARFÖR byta. Har ni aldrig hört: ” Why leave a winning concept”??? Ni fick alltid bätsa betyg ju! Varför ändra? Flera år sedan, jag vet. Men nu har min sista tång i favvomodellen förvunnit. Kris!

Black

Youngblood Eyeliner Pencil Youngblood Eyeliner 
MAC Single Eyeshodow
Max Factor Masterpiece Waterproof

 

Modellbilder från redaktionell plåtning sommaren 2011. Foto: Karl Klingspor

2 tankar om “Memory lane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *