Lugg

Att klippa eller inte klippa! Det är frågan. Jag har vant mig vid att ha kortare hår. Det är fortfarande längd i det och man kan variera mer än man tror. Med en hårborste av svinborst är det lätt att få håret att lyda om det envisas med att flyga upp lite här och där. Kamma luggen åt annat håll än man brukar ha det för lite variation till exempel.

Scandinavian Formula, Reseborste

Jag saknar Björn Axéns borstar som påminde väldigt mycket i design och funktion, men jag inbillar mig att dom var tätare och därmed bättre för detta ändamål. Dom var verkligen toppen vid uppsättningar. Men BA tillverkar inte borstar längre. Den jag använder är från Scandinavian och kostar under 100-lappen. Om ni gör uppsättning eller behöver att riktigt bra spray som håller barret på plats så har vi Lernberger Stafsings Hårspray Strong Hold, 300 ml. 169kr.

Hairspray strong hold

20120119-021454.jpg

Jag trivs dock bäst i min knut som gör det lätt för mig på jobbet. Jag har alltid penslarna och pinnkammen i knuten så att jag alltid har dom nära till hands. Bekvämt och smidigt utom när jag glömmer läppstiftspenseln och hoppar in i bilen…. Jag har märken i taket i olika fina färger efter det .

Så här har jag sett ut i alla år, bara färgen ändras.

Nu måste jag sova, klockan är 02.32 och jag har wake-up klockan 06.00. Torsdagen denna vecka är otroligt populär. Jag har haft så många förfrågningar just till denna dag och missar; reklamfilm som jag gav till en kollega och jobb för Damernas som jag gav till en annan. Det gör så ont att man inte kan klona sig. Jag får oförstående blickar när jag ALLTID hjälper mina kunder hitta andra make-up och hår att jobba istället för mig om jag inte kan. Självklart hjälper man. Jag har aldrig förstått det här med att ”se om sitt eget hus”! Hur tänker man då? Om jag hjälper kunden så kommer dom ju ihåg det till nästa gång. Och gör dom inte det så slipper jag i alla fall dåliga samvetet att jag inte kunde jobba den dagen. Man SKA hjälpa varandra, det blir ALLTID bäst!

20120119-021511.jpg
Tack för mig!

4 tankar om “Lugg

  1. miahogfeldt says:

    Du har rätt. Alltför många gånger har jag klippt lugg och ångrat mig så fort den vuxit några mm för långt. Tänker på dig.

  2. emma says:

    Hejsan 🙂 jag driver en hyffsat nytstartad skönhetsblogg där jag skriver om det mesta inom smink och skönhet. Så tänkte bara ta och tipsa dig om du är intresserad av sånt! Bloggar flera gånger varje dag och dagens tips är några små om hår och hur man tävttar sina sminkborstar utan att förstöra dom. Hoppas du börjar kika in hos mig, skulle bli jätteglad 😀
    Men ha en bra dag iaf, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *