Halleluja

Min dröm gick i uppfyllelse när jag fick en Charles för snart 7 år sedan, trodde aldrig jag skulle välsignas med flera barn. Jag brukar tala om life B.C. (before Charles) Jag sprang, gick på massage och fotvård regelbundet innan min graviditet. Sedan jag kände trötthet under graviditeten och mycket negativa saker så vågade jag inte pressa mig med träning och fokus var bara på att hjälpa detta barn till världen på bästa och säkraste sätt. Jag saknade länge min träning. Jag försökte springa med vagnen, men det var mer stressande än välgörande. Trodde att jag skulle få tillfälle att komma igång med att ”ta hand om mig” som alla pratar om. Jobb och barn. Det har inte funnits tid till annat. Idag känner jag av det i ryggen. Axlar, jag kan knappast smörja in mig efter duschen. Det gör ont i nacke och axlar. Jag har fått höra massa elaka saker om mig själv som folk sagt. Kallat mig fula saker, hotat mig, utnyttjat mig…. Jag har inte känt mig så mycket värd. Och då känns det inte lönt att lägga pengar på pedikyr. Det är jag inte värd. Inte ska jag ”unna” mig ngt. Det är jag inte värd. Men jo fan! Nu är det nog. Jag ÄR värd och inte ska andra behöva lida för att jag är värd. Vi är alla värda, och det ska vi påminna varandra. Hjälp varandra! Jag var på möte på morgonen och i samma lokal finns en Paula som talats så varmt om. Plåtningen som var bokad till idag blev avblåst då den mycket folkkära programledaren blev ordentligt sjuk. Då blev det helt plötsligt tid att ta av. Automatiskt slog jag på jobbmode och scannade listan över ”saker att göra” i mitt huvud. Att sitta vid datorn, deklareration, kvitton, annan administrativ sysselsättning som jag hela tiden sitter med. Jag frågade Paula om hon kunde ta mig samma dag. Det kunde hon:
20120123-145834.jpg

När jag sitter med fötterna i hett, löddrande vatten känns det som att jag borde gjort detta för många år sedan. Senast var på gamla salongen på Grand, innan dom byggde det nya oerhört uppskattade och välskötta SPA dom stoltserar med idag.

20120123-145841.jpg

Paula är så noggrann. Jag har aldrig själv fått mina fötter mer perfekta och fina som hon fick idag. Då är jag ändå en perfektionist på gränsen till jobbig. Paula är definitivt BÄST!!!20120123-145852.jpg
Babyfötter på riktigt. Har aldrig haft lena fötter. Janne som säger att jag har fina fötter och masserar varje tillfälle vi sitter tillsammans var väldigt överraskad att en vuxen kan ha så fina mjuka fötter. Gå till Paula nu alla:

Grevgatan 35
114 53 Stockholm
Telefon: 0708-10 75 18
e-post: info@number1nail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *