Det var på tiden

Att jag fick träffa denna lilla pärla. Freja Kjellberg! Det var så många år sedan. Underbara, vackra, duktiga! Idag gjordes en MYCKET naturlig make-up. Vi kan inte riktigt avslöja vad vi plåtade ännu. Men snart….. Det var både stillbild och film. Stillbilderna plåtades av Helena Björck / Söderberg Agentur. Som tillsammans med Stefan Segolson ( hittar inte hans hemsida, jag kanske är för trött) är helt outstanding på stilleben och produkter. Bäst i vårt avlånga land! Miss you Stefan, crazy man. Men denna dagen hade jag nöjet och äran att få arbeta med Helena och Freja samt Carl, vår manliga modell.

20120315-061343.jpg

Tänk så bra man har det! Jag jobbar ganska ofta med MAC basen face&body, den ger ett väldigt skirt resultat samtidigt som du kan bygga upp den till mer täckande utan att tappa känslan av ”ren” hud. Ni ser Clarins primer där också?!? Silkeslen hud och bästa grunden!

20120315-061408.jpg

Som sagt…. My lips are sealed! Snart i din brevlåda. Roligt gäng. Tack för en härlig dag! Bra jobbat alla, speciellt våra hjätar modellerna som stog still i timmar.

20120315-061426.jpg

Klockor, klockor, klockor. Själv har jag ju min gamla trotjänare sedan 13 år och jag är så nöjd med den. Men mannen tappade klockan jag gav honom för ett par år sedan nu när han var på Hawaii så jag ville göra honom glad och ha en klocka väntande nu när han kommer hem från jobb i Afrika…… Det är inte en överraskning. Jag ville stämma av med honom först eftersom vi tänker så olika. Jag var först inne på att köpa en IWC…..

Han fyller ju år med besked i sommar. Men han VILL inte ha en sån klocka (???). Utan jag hittade en som fått hans godkännande:

20120315-061455.jpg

Från BOSS, som denna model fast med vitmetall. Hoppas den hinner komma innan han kommer hem. Jag ÄLSKAR att hitta presenter till mina pojkar.

20120315-061512.jpg

Denna min ljuvaste av dom alla!!!! Han har fått sitt alldeles egna lånekort och han är såååå duktig. Det var en stor dag. Här lånar han böcker för första gången helt själv på eget bibliotekskort. Jag var rörd till tårar. Visste ni att det finns läsborgarmärke? Läs mer här… Han läser och läser allt han ser. Jag älskar och se det gnistra till i ögonen på honom när han läser och hela ordet till slut landar! LYCKA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *