Mammazon-dag

Det var jag och min förstfödda som brukade kalla det Mammazon-dag när vi var ”bara” vi. Gick ut och åt, kollade affärer, gick på bio…museum… Vi gjorde inget kulturellt idag direkt. Steg upp vid 6.30 och jobbade några timmar. När Charles vaknade satt vi och planerade för hans upcoming födelsedagsfirande med sin klass. Vi avslöjar INGET än. Men det blir så bra och han har sån underbar fantasi. Vi körde en runda och levererade priser till dom som bor i Stockholmsområdet för att spara slantar på frakt. Charlie är bästa hjälpen. Känner mig som jultomten lite, folk blir så glada! Nu har DU chans till att vinna igen, nya utlottningen hittar du här… Var i bokhandeln och utökade boksamlingen hemma. Jag hittade en bok av Kevyn Aucoin som jag inte sett tidigare. Jag har flera böcker av och med honom, men detta var en upptäckt. Han kännas fortfarande så aktuell…

20120401-183500.jpg

Även idag var lite noga med vad han satte på sig. Jag ÄR så stolt. Han hittade ett par Quicksilvershorts i sin garderob, satte dom över pyjamasbyxor från
Pom d´Api. Skateboardtröja från ”Philly”, brorsans gamla keps, skinnjacka från Lindex, scarf likaså. Voila! Dagens Charlie! Jag tror att jag ska stjäla Peter Knutsson idé om att bjuda på dagens Charliebild. Han har en hund och jag har en prins.

 

20120401-183521.jpg

Charles var mycket förtjust i MOOD gallerian. Jag också. Han tycket den var så snygg och trevlig att han har fortfarande inte kommit på att det inte finns leksaksaffär ens. Jag älskade gallerian. Vi var där och plåtade ett modejobb i veckan, men då hann jag inte se utbudet alls. Men förstog ju redan då att jag skulle trivas här. NK är ju min favoritgalleria, det är ju precis vad det är sedan dom byggde om för ett tiotal år sedan är det väl nu (?). Men MOOD gav precis vad jag uppskattar. Estetik. Vackra ting. Rent (visst det är helt nyöppnat) och doftar ljuvligt vid trappan på väg mot Norrlandsgatan med Regeringsgatan i ryggen. Massa underbara kläder till männen speciellt tycker jag! Inte massa plotter.

20120401-183529.jpg

Ett tandlöst flin av en kille som ville jag skulle plåta allt hela tiden. Han har själv riktigt bra öga för bild och med så mycket kreativitet måste han få fler verktyg att jobba med än de pennor och pyssel som finns att tillgå här hemma. Han fyller om två veckor och då ska han få en egen kamera. Han läser inte min blogg så ni som faktiskt gör det och träffar honom. Låt det vara en hemlighet är ni snälla!

Hittade något fint till den stora prinsen också. Han har haft denna modell som favorit och stöttepelare i garderoben sedan ett par år tillbaka, vet inte hur många han har gått igenom. Jag tycker att dom är snygga. Ville köpa Converse till honom också. Kan ni tänka; det är bara min yngsta som i familjen som har dessa klassiker. INGEN i min familj har haft dom. Inte jag, inte mina föräldrar, bror… ingen. Konstigt faktiskt dom finns ju på nästan allas fötter idag och har funnits i princip samma utseende sedan 1923, Chuck Taylor all-Stars. Trist att han inte fick ngn kommission på skor sålda från Converse, tydligen var han avlönad hela vägen. Nu har även den stora öppnat sig för denna basketkänga. Han ville prova den på först.

20120401-183552.jpg

Väl hemma, trötta men nöjda. Lite sitter med sin bok och jag har efter middagen smitit undan för att ge er en rapport. Tack för idag. Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *