AIK-fan?

 

Denna sommaren har varit helt späckfylld av idrottsevent. Fotboll, OS, jubileumsmaran…. Mycket har varit relaterat till detta i mitt jobb. Jag har fått så mycket kommentarer som sagt om att jag har gått ner i vikt och ingen tror att jag inte har rört på mig. Folk tror att jag tränar som en toka. Jag springer lite då och då. Men jag har inte lagt någon stress på mig att börja träna varje dag. Det kommer, när Charlie kan vara hemma en liten längre stund själv så är det min tid. Så även idag. Jag fick snälla kommentarer och jag skäms när jag säger att jag inte gjort så mkt. Med tanke på hur folk kämpar för att tappa vikt.


Idag var studion full av vältränade killar, pojkar. Vi hade besök av spelare i AIK. I vanlig ordning är jag tyst som en mus om vad vi hade för uppdrag. Men det var en roligt gäng och som jag sagt innan, det är så roligt att vara igång och jobba igen. Jag hade semester i ett paradis.  Men jag är så lyckligt som aldrig drar mig för att gå till jobbet.

Här är det Patric Blomdahl som för smörj. Och jag har för första dagen på mycket länge knut igen. Jag försökte ha utsläppt på jobbet. Men jag sätter ju alltid penslar och andra verktyg i knuten så jag var helt hämmad i mina rutiner. Kunde inte jobba så bra. Så knuten får vara kvar.


Här har vi Fredrik Carlsson, Joakim Nordström, David Lillieström, jag och Patric Blomdahl igen. Killarna rusade direkt iväg till träning när vi var klara. Vad kan vi säga om jobbet. Jag jämnade ut hudtonen. Lättade lite under ögonen och smorde in dom så att huden skulle få ett ordentligt lyster. På gränsen till svettigt. Det blir en hårdare känsla på bild. Samma med håret, det fick en hårdare struktur. De mest använda produkterna idag var Maria Nila Creator Mud Wax mer… och Natusan babyolja. Jag brukar aldrig använda det längre utan LÓreals sololjor oavsett om vi är utomhus eller ej. Men jag har gjort slut på en massa över sommaren och hade vanlig hederlig babyolja hemma och det dög finfint!

Natusan Baby Oil tipsar här om några fler användningsområden:

Babyolja kan användas till så mycket mer än till bebisars hud och är flitigt använt av såväl modeller som makeupartister. Att applicera babyolja på våt hud har till exempel visat sig låsa in tio gånger så mycket fukt som vanlig hudlotion. Du kan även ha några droppar i badet, eller använda den som massageolja.

Hår: Applicera i längderna på vått hår för att göra det mjukt och slippa friss (undvik till fina tunna skandinaviska hår det blir fett och platt)  eller i torrt hår för en trendig ”Wetlook”.

Bryn: Med lite babyolja på fingertopparna kan du forma dina bryn och ge dom en blank finish.

Ögon: För en naturlig look, stryk lite babyolja på ögonlocken med fingrarna. För en mer dramatisk look, blanda med en mörk ögonskugga.

Kinder: Blanda krämrouge med en droppe babyolja och applicera på kindbenen. Jobba uppåt mot en punkt i höjd med ögonvrån.

Dekolletage: Huden på bröstet är extra känslig. Babyolja håller den återfuktad och gör också att dekolletaget får en vacker lyster.

Ben och armar: Applicera direkt på våt hud efter dusch eller bad, och var extra noggrann med torra partier som knän och armbågar.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *