All alone….

Alla är iväg! Jag stannade hemma. Behöver jobba av en massa skrivande.

20111208-133843.jpg
Jag har förvånande bra uppkoppling. Vaknade idag och kände en våg av sorg och förtvivlan. Jag vet vad det är och det måste få läka ut. Jag har ett fantastiskt liv. Så mycket har jag och vara tacksam för. Jag tackar min lyckliga stjärna varje dag. Men saker i livet blir aldrig som man vill, tror eller hoppas. Det är ändå en gåva att få födas in i detta liv. Jag SER så mycket fint. Idag är vädret bättre. Hade det inte varit så svårt att se skärmen hade jag satt mig här och jobbat:

20111208-135235.jpg
Men eftersom jag är livrädd för solen och dess negativa effekter så reser jag ALLTID med ordentligt skydd. Och ANVÄNDER det. Idag känner man av var vi är någonstans. Sydafrika!

20111208-135526.jpg
Då jag igår huttrade mig igenom en dag av vind och regn, så spinner jag som en katt i värmen idag. Om det bara inte varit för dessa solstrålar. Som bränner och skrynklar till vårt fantastiska skyddsorgan vi i dagligtal kallar hud. Jagbehöver ju aldrig vara snygg så jag kan vara vit och blank, allt har jag accepterat i min jakt på bästa skyddet. Men sedan LOREAL Paris, solar expertise förrförra sommaren gav oss Sun protektion oil med så högt skydd som 30 blev det så mycket lättare och roligare med jobb i solen. Många av modellerna är väldigt ljusa och på jobb i solen ÄR det mycket hud. Jag ska inte bara sätta puder på näsan utan se till att alla har det dom behöver, speciellt modellerna. Så mellan bilder skuggar jag dom och ser till att dom dricker, får mat….. Nu är det enklare i ett avseende. Dom känner sig vackra med läcker glans på kroppen och jag vet att dom klarar av solen mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *