Ännu mer av Good friday

En fantastisk fredag. Efter plåtningarna var det bröllopsfix med bästa Moa Herngren. När vi för 20 år sedan möttes på Disney Chanel där chimneypot ligger idag. Så fick hon en plats i mitt hjärta. Gulligare, renare, finare får man leta efter. Livet har rullat på och vi har följts åt mest på jobb. Och så nu får jag äran att pudra hennes söta nos på den mest kärleksbubblande stunden som finns bröllop och bröllopsfest!

Det var en underbar fest. Men på Konstnärshuset stängs dörrarna och man kommer inte in om man är sen…. Jag ville piffa lite och byta kläder till festen så jag åkte hem och när jag kom dit hade alla gått in. Jag lämnade telefonen hemma eftersom mitt sällskap hade telefon med sig och jag tänkte bara på att barnvakten skulle kunna nå mig. Där stog vi….. Festsugna, peppade och mycket hungriga! Det blev prinsen. Vi gick dit och åt en fantastisk måltid, vi hade trevligt ändå och lyckades via Facebook komma i kontakt med sällskapet där inne. Jag kan inga telefonnummer i huvudet längre så har folk hemligt nummer är det kört.

20120827-090707.jpg
Dom hade temafest hattar. Tårtbuffen var sagolik. Hela kvällen var magisk. När vi väl kom in mötte jag människor jag inte väntade att få krama om. Marie Ljungstedt. Emma Hamberg, Åsa larsson….. Många som sitter på min hylla av speciella personer. En kvinna blåste av mig totalt?! Som om jag var luft! Det gjorde ont en liten stund. Men kvällen var helt underbar. Tack tack tack bästa bröllopsparet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *