Bacari, Carlos varma hamn

20120628-210721.jpg
Jag glömde ta bilder på plåtningen idag. Det var omslagsplåtning idag också…. Det är inte lätt, inte heller kul att ta bilder på allt och alla hela tiden. Jag tycker att det lätt känns som att jag missar stunden. Samtidigt så tycker jag att det är tokigt att dra fram kameran när man har en relation och ska göra ett jobb så blir det… Svårt att förklara. Men jag tycker inte om det och tänker att om ni inte är snälla och börjar kommentera snart så lägger jag ner det och då blir det bara massa bilder på Charlie. 😉 och DET är minsann inte så tokigt! Efter möte med en viktig kund på sena eftermiddagen hämtade jag liten och krypande Strandvägen fram fick vi välkomna hem Emilia de Poret ( mer…) och hennes underbara familj, jag messade med henne imorse och då nämnde hon inte att dom var på väg hem.Underbar överraskning. Jag har inte skött mina vänskapliga plikter med många av mina vänner. Alla faktiskt, har jobbat så mkt. Vi lovade varandra att styra upp den biten. Vi fastnade som sagt på Strandvägen. Suck, pust, stånk och stön! Det tog en halvtimme att ta mig från Djurgårdsbron till Dramaten!!! Helt knasigt. Jag som sa så sent som i morse att det var så skönt att trafiken lugnat sig. VARDÅ??? Jag missade Bottegabutiken som stänger 18.00. Jag hade lagt undan tre par fantastiska fotsmycken. Som tur var håller dom mina nya finingar till imorgon. Jag lämnade dom utan köp för jag förbjöd mig själv att köpa alla tre. Men sedan tänkte jag; varför ska jag inte få unna mig det? Jag äter knappt ngt nuförtiden så jag sparar säkert in dom pengarna på nolltid (dåligt skämt). Och förresten: VARFÖR måste man ha ursäkter hela tiden?? Sedan uträttade jag ärenden på söder för att till slut hamna på:

20120628-210751.jpg
BACARO (här hittar du mer…)

Min kära, goa, gamla, härliga vän Carlo. Det var ta mig tusan på tiden att jag tog mig dit. Jag började skämmas. Han öppnade för ett halvår sedan. Jag kom inte till invigningen. Bad friend.

20120628-210759.jpg
Supergod mat. Han lagade chevre med honung till mig och härlig sallad. Till Charles lagade han en gratinerad pasta som han berättade hans pappa brukade göra till honom.

20120628-210842.jpg
Tro det eller ej!!! Vagnen bakom mig är SAMMA vagn jag och liten stoppade på Kungsgatan för en månad sedan. När jag bad att få ta en bild så att mamma som berättat tusen gånger om den vackra vagn jag låg i som liten bebis. Jag skrev om den här till och med! Small world.

20120628-210859.jpg

Det går hett till i köket. Jisses som han jobbade. Det fylldes på med mer och mer människor allteftersom kvällen fortskred. Han är bara en, men jobbar för tre. Poppishak som rekommenderas VARMT!

20120628-210916.jpg

Härligt galen.

20120628-210926.jpg

Tack så fantastisk mycket för ikväll kära vän. Snart, jag lovar inget. Jag bara kommer! Jag VILL komma snart.

20120628-210934.jpg
Hemma igen. Tog en stund i bilen och pratade med lilla sonen. Jag tycker om att sitta i bilen och prata. Det gjorde jag med mamma när jag var liten, det är mysigt och ombonat. Man kan liksom inte göra så mkt annat än att prata…. Inget annat som stör fokus. 🙂

En tanke om “Bacari, Carlos varma hamn

  1. Sussie says:

    Hej Mia!! Kul när du skriver till bilderna !! Du är duktig på att skriva.jag som bor i Skåne har ju inte stor möjlighet att träffa dig så jag följer dig och vardagen här 🙂 kul då jag kände dig för länge sedan kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *