Back to life, back to reality…

Efter lång ledighet! Mycket vila. Mycket familj. Mycket lyx, i form av just vila och familj, så kör vi så det ryker. Tänkte åkt till NYC efter nyår. Men skjuter på det när jag inte riktigt kände motivation och längtan dit. Stannade hemma i Sverige istället och har fått så mycket kärlek och skumtomtar att jag gått upp i vikt. Ja, man gör lätt det av skumtomtar och kärlek. Tack Martina, ängel på jorden, för att du tog mig i örat. Nu är livet igång igen som jag är van vid att ha det. Mailen var proppfull och det är både roligt och jobbigt. Roligt att folk vill ha en, jobbigt för att det måste rensas. Det är ju inte enbart spännande, häftiga mail i ”boxen”. Nu är det gjort! Hur som…..jag har krupit fram från min gömma och är tillbaka med mycket lust och energi. Längtar att greppa penslarna igen och börja jobba. Från och med imorgon är kalendern fullklottrad av massa häftiga saker som ligger framför mig. Idag är det min underbara brors födelsedag och jag är på väg att möta honom för skumpa och skratt! Jag är så lyckligt lottad som är jag. Jag är avundsjuk på mig själv ibland. På återseende…..

20130109-141154.jpg Dagens: Secondhandbutiken Secret på Karlavägen hade denna clutch i svart krokodil. Jag har ett par Givenchyklackar som nästa aldrig fått komma ur sin låda i garderoben. Men idag hittade jag en perfekt kompis som jag faktiskt genast ska ta ut en runda på stan. Klackarna i taket!

5 tankar om “Back to life, back to reality…

  1. Mia says:

    Det blir definitivt mer drag här än det varit under ledigheten. Jag hade en del att ta tag i, en del att ta igen. Tack för feedback. Nu är det 2013. Det gamla är bakom oss. Vi har här och nu. Ett liv att göra så mycket underbart vi kan med under vår relativt korta tid här på jorden. Att älska och GE är otroligt. Att få bli älskad är att ta för givet. Jag älskar….. Nu kör vi!

  2. Mia says:

    Att bli älskad är inget man kan ta för givet. Så skulle det vara. Det är en ynnest att bli sedd och bekräftad, accepterad och älskad trots man inte är så perfekt dom man skulle önska. Man är älskad oavsett och för att man är den man är. INGEN annan är dom du, INGEN annan kan ersätta dig. Men vårda och hylla det i livet som är vackert.

  3. Sussie says:

    Ingen är perfekt även om många önskade det ….älskad blir man av en del olika människor ….. Men kanske inte alltid av dem man önskade inte lönt gräva ber sig under som inte blev …man får försöka njuta av det man har ,,, livet är skört och kan ta slut för fort …. Önskar dig all lycka Mia :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *