Bara till dig…

…eller någon annan du bryr dig om. Med värme och skönhet hoppas vi att du njuter av julen och vad den står för. Tappa inte bort dig i måsten och stress. Ge dig tid. Ge dig kärlek. Ge dig en break….

1. Olay Regenerist Serum 3 Point Super Serum  50 ml. ca.295 kr. Använd mellan rengöring och fukt. Koncentrat av antiage som snabbt ger huden fukt och synbart lyft.

2. Max Factor Colour Elixir Lip Liner, i färgen Red Rush ca. 80 kr. För perfekt kontur på en klassisk röd mun.

3. Clarins Instant Smooth Line Correcting Concentrate 3ml. ca. 295 kr. Punktapplicera på fina linjer. alla hudtyper, perfekt under make-upen.

4. Jane Iredale Lip Fixation Lip stain/Gloss i färgen Passion ca. 260 kr. Få två i en med denna produkt där pigmentet, på ena sidan, stannar där du sätter det. Använd bara denna sida för en matt look. Med glosset, på andra sidan, får du upp en fylligare läpp.

5. Loreal Paris, Elvital Total Repair 5 Instant Miracle – Reconstructing Treatment – En budgetfavorit som genast ger livlöst hår både elasticitet och glans. En minut är vad den behöver för att ge ditt hår nytt liv. Finns i dagligvaruhandeln.

6.Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette 30 ml. ca. 385 kr. Denna klassiker relanseras i 100-åryran och den håller än idag. En blommig doft som är varm och omfamnande. Toppnot: liljekonvalj, fresia och vildviol.

 

Bild. LILAC

 Tycker du om att skriva? Är du sugen på att bli en del av GAZET redaktionen? Har du specialintresse och kunskap du vill dela med dig? Gazet innehåller ALLT som har med livet att göra och det är brett. Inredning, politik, hälsa, mode, trädgård, skönhet, djur, ekonomi….. Allt är intressant för oss. Skriv ett mail och berätta om dig och vad du vill och kan göra. redaktionen@gazet.se eller mia.hogfeldt@gazet.se. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *