Bring it on

20120704-083315.jpg

På plats för dagens plåtning.

20120704-083814.jpg

En öde parkering tycker jag är skönt. Liksom stan i juli. Nu kommer jag inte att vara i stan på min ledighet utan åker ut till Svartsö men alla år har jag älskat att ha stan för mig själv. Sommaren är så för mig. Annat är det på juldagen och nyårsdagen. Då känner jag inte alls lika välkomnande för de öde gatorna som ekar tomma.

20120704-105105.jpg

Dagens plåtning är kampanj för Sickla Köpkvarter. Dessa vackra kvinnor Lotta Karis och Cia Jonsson från byrån Narrow ( mer… ) i bakgrunden syns vår kund Anette Persson. Vi har haft en riktigt bra och trevlig dag.

20120704-111417.jpg

Att se till att påsen med guldfisk har perfekt form är också en viktig uppgift.

20120704-111428.jpg

Christoffer Edling höll i kameran idag ( mer…) och det blir så fiiint.

20120704-115918.jpg

Det var en het och solig dag. Jag försöker att vara duktig och få i mig vätska. Har på mig hatt från Lexington, linne från Vivienne Westwood, byxa H&M, Skor Birkenstock och väska Gucci. Min allra första Gucci någonsin. Köpte den på Kastrup.

20120704-115926.jpg

Jag fick vara modell genom en vägg för att dom var förtjusta i min hatt…..

20120704-120730.jpg

Vi plåtade inte bara på Texas Longhorn utan vi blev bjudna på lunch där. Jag åt en helt underbar Fajitasallad utan Fajita. Så fräsch, hade ingen aning om att det var så fräscht och gott. Restaurangchef Gabriel bjöd hela teamet och önskade oss välkomna tillbaka och det är ett definitivt löfte. Du hittar info om hans restaurang här…

20120704-143438.jpg

Vi plåtade även inne på ICA. Det var kallt.

20120704-151816.jpg

Jag hade även ärende till Julia på Smink & Perukshoppen som ligger på Kocksgatan. Men där gick jag bet! Jag glömmer VARJE år att hon stänger för sommaren, liksom att jag har svårt att komma ihåg att det är stängt på måndagar. Eller det handlar kanske mer om jag inte har koll på att det är måndag när jag går dit?!?! 😉

20120704-182822.jpg

Dessa godbitar får mig att bli glad varje gång jag går förbi skyltfönstret på Nytorgsgatan. Kolorna dom tillverkar är också härliga!!! Mer om Pärlans Konfektyr hittar ni här…

Efter att jag nästan blev överkörd av en cyklandes Roland Hjort gick jag in på ACNE och tänkte att jag skulle köpa mig ett par jeans nu när jag har en skönare derrière. En otroligt serviceminded anställd hjälpte mig och gav mig en bra känsla när jag provade jeans efter jeans. I vanliga fall skulle jag nog blivit lite missmodig och gett upp. Men nej, hon hjälpte utan att vara insmickrande och det kändes bra. Jag avskyr när man provar kläder som sitter illa och man får höra att ”– Du är såååå snygg i den. Det är din färg”. Blä usch. Det hände när jag skulle ha nya underkläder idag. Kändes som att jag behöver nya läckra plagg som bara vissa får se också och inte bara investera i sånt som syns. Det hjälper ju en kvinna att känna sig som en kvinna. Hur som helst. I införskaffandet av ny BystHållare och trosor så märkte jag väldigt snabbt att denna tjej har ingen aning om hur de olika modellerna passar våra olika kroppar. Jag bara släppte allt, tackade för mig och gick. Slank in i en annan butik och köpte ett par klänningar. Sedan var det same, same…. ICA Esplanad, hem till datorn och skriva text till bilderna. Natta liten. Förbereda för imorgon då jag har ett par plåtningar, den första drar igång klockan 07.00. Nu kom min stora son hem och jag har gett honom jobb så att han kan få ihop pengar till Barcelona! Biljetten tar jag, men fick pengar får han själv står för. Så nu tar han olika uppdrag och småjobb. Han har körkort, är supersocial och hittar överallt. Han är stark och väldigt vettig. Och kan ALLT om lyxbilar!


Här ser ni hur han älskar fart! Bilden är inte helt nytagen.

Jag ska inte be om ursäkt för att jag inte har bilder på allt jag gör. Men jag är inte Truman. Dåligt exempel…. Jag är inte superförtjust i att visa allt. Jag gör det för Gazet och alla medarbetare. Jag hoppas givetvis på att vi ska bli lika självklara som luft och kärlek för er som önskar uttrycka er i ord och bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *