Detta lämnar jag…….

Sitter i taxin på väg till Arlanda. Har inte sovit mer än 3-4 timmar senaste dagarna. Idag ingenting! Men har en 12-timmars flight senare idag så det blir sova, sova, sova. Tekniken har mirakulöst nog löst sig tack vara helt suveräna Benjamin Pålsson. Köpte MAC air med största minnet. Satt hela dagen på anglais. Hade tre möten som alla genererade bra saker. Lämnade bilen hos kär vän, fick skjuts av stora sonen. Lycka att få vara med honom en stund, helt själv. Jag blev så glad när dom öppnat tunneln på centralbron igen!!! Tycker inte om när det är stökigt! Så nu är allt iordning! Datorn, stan, hemmet. Allt är som det ska. Mår bäst när det är ordning. Att åka iväg, lämna barnen är alltid lika knasigt fast jag gjort det så mycket.

20111206-044655.jpg
Denna killen kommer jag sakna så det gör ont i varenda cell.

20111206-044816.jpg
Den stora vill aldrig vara med på bild. Men jag har förberett hans presentkalender de dagar (12) som jag är borta. Han må vara snart 21, men han ska ha sånt. Julen handlar om att bry sig EXTRA mycket om andra och barnen speciellt. Charles och Christopher är min glädje och stolthet!

20111206-045136.jpg
Stockholm som är pyntat upp till tänderna, vackraste staden i världen. Hej så länge. Vi ses i Sydafrika. Ska plåta katalog med ett underbart skönt gäng! Gnatt/gmorron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *