Dikeskörning och kubbkväll

Skrubbsår och blåmärken har vi båda som minne av dagen. En motorcykel i full fart, i kombination med förtvivlat sinne fick mig att tappa kontrollen. Jag flög över styret. Men min lilla prins flög ett par meter in i ris och mossa som tur var.

20120712-231818.jpg

Jag vågar inte tänka på vad som hänt om ett träd stått i hans väg, eller en sten. Tack du där uppe för att du håller ett öga på oss. Hjälm på huvudet och ganska låg hastighet höll de större skadorna borta.

20120712-232222.jpg

Efter middagen satt vi en stund och gungade i hängstolarna och tittade ut över hagen framför huset. Vi fick en underbar kväll med var sitt glas god kyld dryck. I Charlies apelsinsaft och i mitt, öl. Med mäktig Bose dockningsstation hade vi faktiskt lite partystämning min son och jag. Vi avslutade dagen med kubb. Behöver jag berätta vem som vann?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *