En tisdag i september

Härlig start på dagen. Att vakna utvilad och mötas av ett leende ansikte ger bra förutsättningar för en bra dag. Liten är så duktig på morgonen. När vi kom till skolan tog läraren oss åt sidan och vi fick höra hur oerhört duktig han är på lektionerna. Jag svävade på lätta fötter när jag lämnat honom. Gjorde några returer, hade även ett väldigt mumsigt och härligt möte innan jag begav mig till vackra Nyckelviken i Nacka. Där jag träffade :

20120904-220349.jpg
Simona Ahrnstedt. En tjej vars namn poppar upp till höger och vänster var och varannan dag nuförtiden. Vi skrattade mycket och njöt av natur och miljö som gav mumma åt själen. Cafeet var stängt och alla var utsvultna när vi var klara, alla utom jag. Idag har jag ju ALLTID lådor med mat med mig på jobb så att jag aldrig ska behöva slarva och gå i mig gluten, mejeriprodukter eller massa godis. Bjöd på morötter till den som ville ha. Hahaha.
Höst i luften. Ville ta en riktigt lång promenad men det hanns inte med. Skomakaren på borgmästargatan fick ett besök av mig. Smink & perukshoppen likaså. Stuk (frisöråterförsäljare) hade inte allt jag behövde. Men gick nöjd därifrån.
Mot Grand och ännu en dag med fantastiska Carol Mendelsohn. Om hon var underbar igår var det bara hälften mot hur generös och härlig hon var idag. Hon var glamourös och vacker klädd i Lanvin, Miu Miu samt Chanel ( och jag ville inte besvära och förstöra ”the moment” genom att börja ta massa bilder.

20120904-221439.jpg
Hon skickade bland annat med en cap till Charles. Det andra är mellan oss…..

20120904-221608.jpg
Får se om vi lyckas hålla kontakten framöver också. Man träffar så mycket roligt folk i mitt arbete. Hon har fastnat riktigt, riktigt ordentligt. En fantastisk förebild och inspiration. Tack för denna dagen. Kommer att sova lika gott inatt. I’m sure!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *