För sex dagar sedan…

….jag fick höra det mest smärtsamma en som älskar, längtar och väntar kan få höra!
-”Jag älskar inte dig!” bara sådär över telefonen….

Då finns det ingenting för mig. Jag har alltid funnits för dig. ALLTID! Har litat på dig. Väntat. Aldrig ställt krav annat än att jag vill och behöver veta vad du vill ha av mig. Inne på fjärde året har jag inte haft annat än en tandborste som visat att jag är i en relation. Har stått vid sidan om och sett dig umgås med folk. Inte tillsammans med mig utan själv. Resa, då talar jag inte om jobbet). Leva ett ungkarlsliv med mig väntandes vid sidan om. Visst kan man tycka att jag borde ha ställt krav. Men jag vill inte pressa fram något. Kärleken finns där har du ju sagt. Du var så säker på att det var jag som var kvinnan du väntat på. Så sent som för några veckor sedan i terapin sa du att jag var kvinnan i ditt liv!

Jag har varit förtvivlad och känt mig otillräcklig. Varit beredd att kompromissa och anpassa mig till det du vill. Du sa aldrig vad du ville. Mitt leende blev efter något år mindre, tårarna föll. Det kallar du bråk. Jag bad dig låta mig gå om du inte menar allvar. Du sa att du ville att jag skulle stanna. Jag skulle bara ge dig tid!!!! Självklart gör jag allt för kärleken och för dig. Jag vill att du äntligen i livet ska få landa i kärleken och våga leva ut dina känslor….

Jag är så rädd, ledsen, chockad.

-”Jag älskar inte dig!”

Har ekat sedan i lördagsnatt när du ringde och var arg på MIG för att du ringde.

Tänker på Carrie som fick en post-it på kylen när Berger bröt upp med henne. Det stog -”Jag är ledsen. Jag kan inte. Hata mig Inte.” Dom hade bara träffats ett tag. Vi är inne på fjärde året. Du säger vi har bråkat. Du kallar det bråk när jag bett dig ge mig liiite tid. Liiite plats i ditt liv så att jag ska få känna mig liite speciell, lite viktig för DIG. Min vackra man.

-”Jag älskar inte dig.” Det var vad jag fick.

Jag mår så jäkla illa. Mat får jag knappt i mig. Om så, åker den hiss och jag är inte så tuff.

-”Jag älskar inte dig. ”

Jag har kämpat och haft en tro starkare än volframkarbid. Du är värd allt. Vi är skyldiga att ge det en chans. Släppa in kärleken. Börja vårt liv ihop med allt vad det innebär av vardag, resor, skratt och LEVA helt enkelt!!!!

Men du älskar inte mig, då finns det inget för mig. Inget för oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *