Galliano, McQueen, Armani….

Jag bryter med dessa killar. I alla fall dessa plagg dom satt sitt namn på som nu ligger i soffan i väntan på flytt till annat hem. Jag tänker inte springa benen av mig för att sälja på second hand utan hoppas på att mina vänner kommer förbi och plockar. Det finns ett tiotal kavajer, massa kjolar. Skor stövlar…. Storlekarna är 36-40 i kläderna. Skorna 38-39. Allt är inte designerplagg. Har inte rensat den svarta sektionen bland klänningar ännu. Kom vännerna. Ger er till söndag, sedan lämnar jag det till Stadsmissionen eller Kvinnojouren.

20120813-074832.jpg

20120813-075016.jpg
Tänker INTE skicka till er. Jag hinner inte med den servicen. Jag är ledsen för det, min det finns ingen tid till det. Minsta möjliga jobb för mig med detta. Förlåt ni som bor långt borta.

2 tankar om “Galliano, McQueen, Armani….

  1. Mia says:

    Ikväll gick. Karen Millen-kavaj. Liten svart blåsa. Fifth Avenue Shoe Repair-klänning. En slinkig slip….. Allt svart. Finns MASSA kvar! Kom ni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *