Godis i överflöd

20120409-090822.jpg
Vad i heeeela friden ska vi göra av alla dessa påskägg? Påsken blev inte riktigt som vi tänkte oss. Trisslotterna jag köpte gav inget heller. Från och med nästa helg (långhelg menar jag), är det pingst? Så har jag mitt eget ställe jag kan bjuda folk till. Stort och plats för många att sova över. Har 11 sängplatser och kan tränga in många fler. Skärgården. Kossor. Skog. Längtar tills dagen Charles får springa runt i trädgården/skog/mark. Han kommer att älska det. Bygg och boink. Utelekar. Cykla fritt. Hallå sommar 2012.

Tillbaka till påskäggen…. Godissugen? Ngn?

2 tankar om “Godis i överflöd

  1. restaurangrattan says:

    Just det, synd att man firrar inför sommarns kommande bröllop, annars hade jag lätt tvingat ett ägg eller 23:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *