Gucci make-over


20120628-210654.jpg
Skulle just lägga ut dessa skor på Gazet Bazar när jag tänkte att det är ju bara att göra en liten justering för att jag ska börja använda dom. Jag köpte dom för ganska många år sedan och jag har aldrig riktigt blivit kompis med dom.  Jag lämnade dom hos bästa skomakaren, på Borgmästargatan på söder, för att han ska lyfta hälpartiet och plocka bort sleifen för att få enkla mules istället för dessa ”fula”sandaler. Dom var alltid för klumpiga tycker jag, klumpiga men sköna. 

Det gav mig två ankelremmar som jag gjorde armband av. Blev perfekt. Ni får se på tisdag hur skorna blev (OM jag hinner hämta ut dom). Han ska fixa en väska som jag aldrig har tyckt om remmarna på också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *