Hot Heals

Nu har den rullat igång igen, Mellokarusellen. Detta härliga spektakel. I måndags en vecka sedan var det presskonferens för grupp två av alla artister som ställer upp 2012. Läs mer om det här. Press och artister pratar om allt som har med musiken att göra, ett mer intensivt schema får man leta efter. Jag har haft nöjet att vara med några gånger tidigare. Senast var tidigare i år när jag var med min finaste, goaste, vackraste  Linda Sundblad i Linköping med ”Lucky You”. Härligt och galet, som en enda stor cirkus helt enkelt. Men det ÄR svårt att planera eftersom man aldrig vet hur långt man kommer att gå. I år är jag med Carolina Wallin-Perez och hon är så fin och väldigt duktig. Likt Snövit gjorde jag henne med perfekt mjölkvit hud med röda läppar och till synes bara fransar. Men jag hade jobbat in ett djup på ögonen som inte direkt syntes och en smal liner gav tryck i blicken. Men jag höll lite lägre nivå i min kontakt med artisterna.

Se nedan, kan ni gissa vems ben som sitter på vilken artist?


1. Lykke Li

2.Marie Serneholt

3. Lisa Miskovsky

 

 

20111204-003541.jpg A                                                    

20111204-003557.jpgB


                             

 

20111204-003614.jpgC

5 tankar om “Hot Heals

  1. miahogfeldt says:

    Hahahaha! Tyvärr, inte en siffra (eller bokstav heller) var rätt!!! Men du får 10 poäng för att du faktiskt gissade! Kom igen.
    Vem är vem????? Matcha rätt ben till rätt person……

  2. miahogfeldt says:

    Katarina, my dear!!! Du had stat all a the! Du har vunnit hudvård från Emma S. Tack för att du är med oss. Fortsätt sprida att vi finns och häng med…………
    Var aktiv här, enda sättet att få igång andra. Ha en underbar onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *