Kan inte ta in….

…att jag har så fina barn. Att jag faktiskt hela mitt liv varit ensam fast jag haft en otroligt stark dröm om ett liv med en man. En livskamrat. Jag har drömt om allt detta sedan jag var liten flicka. Jag trodde att det var någonting alla ville. Utom rödstrumpor och kvinnor som trodde dom behövde visa sin styrka och sitt oberoende genom att skjuta bort män. Jag har aldrig sett det som en svaghet att dela livet med en man. Tvärtom. Att inte ge upp och kasta in handduken så fort man inte får som man vill det är styrka. Att jobba på kärleken. Att GE, GE och GE är ju vad kärlek är och handlar om. Men det förutsätter ju att det är någorlunda balans i relationen såklart! Annars dräneras man TOTALT! Jag vet att jag klarar mig själv eftersom jag alltid varit ensam om allt från räkningar till hämtning. Om folk tycker att jag är tråkig för att jag inte har ”egentid” så har jag blivit ledsen. Jag vill inte vara ifrån mina barn annat än när det inte funkar. Ibland på jobb går det inte. Men oftast har dom varit med när det dragit ut på tiden. I sociala sammanhang har jag inte förstått och haft behovet att vara ifrån mina barn lika mycket som andra tydligen behöver. Men jag har alltid drömt om många barn och en man att dela livet med. Nu blev det inte så, men jag har två söner som gör mig så stolt och som jag älskar mer än livet. Som jag tackar var och varannan dag för att jag får vara deras mamma.


Älskar dessa ”buttiga” kinder som man bara….


Blicken är samma idag!


Jag har så många bilder där Christopher har sminkat oss. Stylat med kläder och annat också…. Men på den tiden var det papperskopior som gällde och det är på vinden i hundra olika lådor med märkning: ”sortera”. Mmm lite lättare i alla fall än de på Charlie som ligger huller om buller i mappar på olika hårddiskar,
25 000 bilder.


Konstant solsken är det att vara med dom. Kinapuffar går av titt som tätt, men det följer med temperamentet. Det sydländska!! 😉


Bilden är från 2007 i Frankrike. Fem minuter från mammas hus ligger en ranch och lite älskade sitt första besök. Har pratat om ridning och stått uppskrivna på listor av och till. IDAG skrevs liten in på Djurgårdens Ridskola!! Trodde vi skulle behöva vänta tills han tog körkortet… Men inte då, han börjar om två veckor. Papi kommer att bli så glad att han börjar säkert fäller en tår eller två. Älskar dig pappa. Tror att du får en här som går i dina fotspår. Jag svek dig ju. 🙁


Detta är MIN SuperCharlie. Camillas (Läckberg) del 2 av hennes SuperCharlie  är på gång och lämnades för någon vecka sedan. Snart så!


Idag: Charles: Blicken som smälter mammas hjärta.


Idag Christopher: Blicken som smälter mammas hjärta!

Jag VET att det är mycket prat och bilder av mina barn här. Men jag vet att det uppskattas av en del. Ni som inte uppskattar det lika mycket får blunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *