Knasigare än knasigt!

Det är fullt hus här. Första paret jag blir presenterad för är Maria och Janne!!!!! Under åren har jag nästan aldrig träffat ngn annan Janne. Under mina och J:s år var han den enda jag stötte på, vad jag minns i alla fall. Men denna veckan: brevbäraren på slottet: Janne! Modell igår: Janne! Discjockey idag: Janne! Och så här på festen ett par som heter Maria och Janne. Det är ngn där uppe som skämtar med mig. Testar mig! Jag tog time out. Flydde. Sitter i gillestugan, källaren och samlar mig för ännu ett försök att umgås med folk. Lockar att lägga mig ner i soffan och bara sova, sova bort det. Men jag måste ju vakna imorgon igen. Och då är det ingen förändring. Jag kan blunda och låtsas för en stund, det är för smärtsamt att ta in.

Jag har fått höra allt möjligt, men jag struntar i vad folk tycker och tänker. Jag är en romantisk tok. Jag vet att vi kommer att klara detta. Kärleken övervinner ALLT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *