Lite som livet är…

Tycker ni att jag är lite inkonsekvent i mina inlägg? Ber om ursäkt för det. Jag har turen att ha många uppdrag. Tack alla underbara fina kunder för det. Idag känner jag mig dränerad och väldigt STOPP! Det tog stopp.

Var på Hotell Reisen på mitt tredje och sista uppdrag idag. Uppe på rummet förberedde jag allt under tiden var inne i duschen. Jag kastade längtansfulla blickar på sängen som ropade mitt namn och lockade. Men det hade varit som guldlock och de tre björnarna! Just läst godnattsaga för min älskade prins.

20120510-214222.jpg

Ser inte så trött ut som jag var och är. Toppen är min favvotopp (senaste tillskottet i garderoben) från Soft Grey, la Redoute. Sweatshirttopp med front i ett paljettstycke. MEN hear, hear; jag är småknottrig på armarna! Huden tåler inte exponeras för paljetterna en hel dag. 🙁
Så tråkigt, för den är såååå snygg. Den plåtade vi i Portugal.

Nu vet jag det! Nickelallergisk som jag är borde jag veta bättre.

Dagens topp: älskling, tack för du vet vad! Du är min dröm, min hamn.

Dagens botten: min fina, fina Tiffanypenna i silver är spårlöst försvunnen. Hittelön såklart! Ni som hittar en i mina svallvågor… Hojta till! Jag använder den heeeela tiden, varje dag. Jag är så ledsen. Den hade sååå fin patina.

Gnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *