Måndag

Trafiken var mer knasig än vanligt. Första plåtningen var i Solna. Kära fina Sandra Birgersdotter plåtade. Vi tillbringade mycket tid förra året med att proppa bildbanken på SKANSKA full. Byrån Valentin med Magnus och Jonas fixade och trixade och gjorde ett ” hell of a job”. Tack för allt roligt vi haft. Idag var det en annan bildbank som skulle matas.

Bästa Johanna Furulind som kom med morgontåget tidigt, tidigt för att vara med mig. Den flickan kommer att gå långt. Jag måste dela mer er att jag är gudmor till en flicka. Henne! Hon har ju redan en fantastisk mamma, så det blev gudmor. Så mycket tycker jag om henne. En ära som jag ska förvalta med värme och stolthet.

Vid lunch vidare till Independent studios i Orminge där två vackra ungdomar mötte mig tillsammans med team Stefan Segolson. Denna mannen är så härlig, duktig och rolig. Mer av det senare i veckan.

20120522-000153.jpg
This baby is called Maybe!!!!


Härliga Lotta Agaton flankerad av modellerna för dagen, sina barn! Bedårande på ALLA sätt. Läs Lottas blogg här…

 Middag på Grand. Charles har laddat hem massa spel och ”försvann” för en stund efter maten. Det var då tillfälle för mig och Benjamin att jobba. Han är en ängel. Han har säkert vingar gömda någonstans. Utan denna man vet jag inte vad jag skulle göra. Hans tålamod är en ängels. Hans humör likaså. Nygift och med en framtid som är ljusare och starkare än vårsolen vi just nu lapar i oss! Han är så värd som min son skulle säga. Molly Sandén hade releasefest på Grand ikväll och Rickard Eriksson (som plåtat hennes senaste skiva och pressmaterial) och hans vackra fru Elin Liljero mötte upp med honom för att gå vidare dit. Då var det dags för mig och liten att köra hem och läsa saga och sova.

Tack pojkar för att ni fick mig att skratta idag. Ni hade så mycket underbart att berätta. Jag är så glad för er skull. Idag är jag uppe sent. Detta var förr en tid sedan flera timmar innan läggdags för mig. Men idag, sedan många månader tillbaka är jag nästan alltid i säng innan 12-slaget. Det känns. Jag är så trött nu att jag vill bara sova. Men jag har en text att skriva klart. Sov nu gott alla ni där ute. Måste säga att ni är inte så bra på att vara aktiva här. Kom igen. Hur var det nu med:

20120517-213006.jpg
Pyssel:

Para ihop skor med rätt person.

1. Stylist
2. Journalist
3. Fotograf
4. Hår och make

Vem bär vilka skor? Du kan vinna en make-up produkt av ditt val. Maila till utlottningen@gazet.se eller skriv här under i kommentarsfältet. Ni måste börja aktivera er här så blir det roligare att skriva. Då blir jag bättre också. Ställ frågor. Tyck och önska!

En tanke om “Måndag

  1. Mia says:

    I helgen drar vi vinnaren. 😉 behöver du fylla på i sminkväskan? Ha nu en underbart härlig dag så ses vi här igen senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *