Martin Stenmarck

Här är lite bilder som bara försvann mystiskt i telefonen. Pressbilder för fyran och Martins hjärteprogram. Hjärta har denna mannen. En familjefar. En underbar, uppvaktande man. Som alltid talar kärleksfullt om sin kvinna. I telefon är det samarbete och värme… Inte konstigt att denna kille är damernas favorit. Och så har han en underbar pipa! Tror att det var Magnus Skogsberg som ”hittade” Martin för många år sedan. Det är vi tacksamma för. Tack Magnus. Alltid varmt och lättsamt att jobba med honom. För många år sedan gjorde vi en grej med Veckorevyn. Magnus Ragnvid plåtade och Martin var en kalenderkille som fick behålla lite kläder på ( i motsats till vissa andra). Inga namn men en börjar på Mikael och slutar med Bindefeld. En annan Paulo och slutar på Roberto…. Nu börjar det rasa in minnen. Martin Lidberg, som är mitt i bokproduktion just nu. Som plåtas av Janne Danielsson. Som plåtat många fina träningsböcker; Jenny Widegren,Charlotte Perelli, Paulo Roberto för att nämna några. Nu spårade jag ur helt. Jag skulle ju berätta om Martin S. Jag målade en tatuering med hans dotters namn. Han tyckte det blev så fint att han idag bär hennes namn med riktigt bläck. Jag blev så varm när han berättade det första gången för jag tycker så mycket om honom.

Nu: From Larks Rise to Candleford på SVT-play. Den och the Big C är ett måste varje vecka. Det är sådana feelgoodstunder jag behöver. Min naiva syn på människor och kärleken är naggad i kanten. Jag behöver, måste få snällt och mjukt. Vill inte tappa tron på allt jag levt för och hoppats på.

Ett lyckligt slut!
20120509-221808.jpg

20120509-221821.jpg

20120509-221829.jpg

20120509-221842.jpg

20120509-221852.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *