Med all rätt….

…. har jag fått bannor! Har varit bortrest på jobb en vecka och mottagningen har varit katastrofal för att inte säga obefintlig. Nu är jag hemma och får känna av värme och uppkoppling! Efter en hysterisk söndag med jobb är jag nu i himmelriket på ulriksdals slottsträdgård. Tillsammans med Djurgården (Rosendal) mumma för själen och vackrast i ”stan”. Plåtar här på min första bokning. På min andra bokning tillbaka in i en studion i stan.
Och då ska få jobba med min ”farbror”. Ses aldrig nuförtiden. Han vet inget… Ska bli kul! Men nu först detta:

20120507-111733.jpg

20120507-111932.jpg
Ser att jag har olja på hakan. Bilskrället var dött i morse. Igen. Men på vardagsmornar finns det alltid hjälpsamma hantverkare som hjälper en dam i nöd.

Hjärtat blöder. Men jag klarar allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *