Näst sista dagen

20120801-210520.jpg

20120801-210557.jpg

20120801-210604.jpg

På eftermiddagen och kvällen har vi cyklat runt på ön. Upptäcktsfärd. Det var superhärligt. Och spännande! Vi packade ihop huset eftersom vi lämnar imorgon för att åka till stan. Men innan dess ska vi till Ingmarsö och hälsa på en kär gammal vän.

Jag kan och vill inte ha mig kameran hela tiden. Idag har varit en dag jag suttit vid datorn hela dagen. Jobben ramlar in, toppen. Många mail att besvara när man känner av att folk är tillbaka från semestern. Varit superaktiv på Facebook (mycket Bra jobbverktyg) …. Det blir för mycket. Det är skönt att inte bli nådd. Sommaren har varit lugn och skön. På landet. Riktigt på landet! Nu sista dagarna är det då extra viktigt att njuta av det lugnet. Sedan är det tillbaka till jobbet som jag älskar. Men man är inte lika berättigad till …. Jag lovade mig för snart ett halvår sedan att lägga ribban lägre. Jag behöver inte göra allt jag gör. Framförallt vill jag inte.

Jag tänker ta semester nästa år också! Det var skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *