Nu åkte den ut

20120108-001721.jpg
Tydligt att julen är slut. Tänkte på hur mysigt det är på morgonen och tända granen. Jag älskar att se den i vardagsrummet. Känner mig mindre ensam då. Jättekonstigt. Men jag blir varm av detta vackra träd som är dekorerat med kulor som matchar intedningens textiler och antikmetall.

20120108-002417.jpg
Jag tror fortfarande på tomten. Tror på kärleken. Tror på dig! Ja. Jag tror på DIG.

20120108-002726.jpg
Nu ser det ut så här i hörnan där granen stog: en träningshörna. Jag ser fram emot att väcka min kropp till liv. Detta är ingen efter julen-craze. Inget nyårslöften. Jag har väntat så länge på att komma igång. Jag siktar inte på att få tillbaka rutorna på magen ( fast dom ÄR välkomna). Inte heller att jag ska komma i min smalgarderob igen ( men halleluja vad jag är snygg i D&G fodralet, eller Karen Millen med fjärilarna….). Nej, jag vill må bra. Bygga för framtiden. Jag har alltid varit en allt eller inget person. Men ingenting är inte värt det! Jag vill ha så mycket jag kan få och är det inte allt kommer jag vara tacksam för att jag hade vett och fånga så mycket jag kan!

Det gäller ALLT! 😉
Tro nu inte att jag inte siktar högt. Men att misslyckas med mål som sätts för höga är det sämsta självkänslan behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *