Plåtning på Resarö

20120611-223435.jpg
Detta stackars barn släpas runt på plåtningar.

20120611-223443.jpg
Det är ju förskräckligt vad han måste få utstå med Mia som mamma.

20120611-223453.jpg
Man undrar ju hur han ska klara sig ut i livet.

20120611-223506.jpg
Tänker ofta på alla er där ute som är pollenallergiska. Ni kan aldrig njuta av att promenera över en äng så här. Eller ligga i gräset. Jag och vi andra som är fria från överkänslighet är lyckligt lottade. Jag är lyckligt lottad på många, många sätt. Jag har tappat gnistan lite. Men det är uppstyrt nu.

20120611-223536.jpg
Denna fabulösa kvinna har ingen aning om vilken pudding hon är. Det är Linda Newnham i egen hög person. Kommer inte ihåg hur många år sedan vi först kom in i varandras liv. Men det är med glädje jag tillbringar tid med henne. Hon har vuxit på mig och jag får abstinens om det dröjer innan jag får nöjet att träffa henne.

20120611-223553.jpg
Så till hemligheten; VEM var det vi arbetade med idag. VEM är det som ni kommer att få läsa om senare i år? Detta är ledtråden jag kan ge er och den enda ni får! Kom igen börja gissa. Om ni inte börjar aktivera er här så slutar jag blogga. Jag SER er! Ni finns ju där, kom igen. Vi ska peppa och stötta varandra. Att vara aktiva här ett sätt. Då får jag draghjälp och nya uppslag. Jag får veta vad ni vill läsa MER om och vad ni vill läsa MINDRE om.

Ni kan vinna denna boken:

 

MEDIABABE av Jacqueline Kothbauer

Vad har EU-ministern Birgitta Ohlsson, Blondinbella och fitnessprofilen Blossom Tainton gemensamt? De har använt media för att bygga sina karriärer. Inte slumpartat utan målmedvetet. De är Mediababes……. Läs mer. 

En tanke om “Plåtning på Resarö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *