Reklamfilm

Har inte blivit så mycket film för mig senaste året. Det är mest slumpen. När jag lämnade MIKAs har jag haft tre gånger så mycket att göra och det är så att ketchupeffekten gäller även för oss. Gör du vissa typer av jobb så kommer oftast fler av samma sort. Jag har gjort mycket reklam. Självklart har jag många trogna redaktionella kunder också. Älskar blandningen. NUUU har det helt plötsligt ramlat in flera filmer i kalendern. Det är så roligt. så många sköna människor som jag inte fått arbeta med på länge som jag nu i förra veckan fick glädjen att träffa igen på jobb!

20120115-134427.jpg

20120115-134439.jpg

Jag har har gjort otaliga rörliga reklam och musikprojekt. Hahaha. Minns en musikvideo med Roxette där bästaste Moa-Li Lemhagen Schalin stylade. Jonas Åkerlund, Mattias Edwall……. Peter Andersson gjorde hår och jag gjorde make-up ;
Ett badkar fullt med Heinz vita bönor…. Tolvåriga tvillingar med ihopväxta ögonbryn som Mattias bad mig snygga till. Jag började mot min vilja eftersom jag tyckte att det passade bättre MED ihopväxta bryn. Jag tog inte striden. Mattias ÄR Mattias och jag hade inte jobbat sååå många år på den tiden och som sagt…Mattias är Mattias. Det är ngt jag har ångrat mycket att jag inte argumenterade FÖR ”pannband” när dom var naturliga hippieprinsessor. Det blev inga bryn plockade ändå eftersom jag kunde inte förmå mig när första flickan fällde tårar utan att pipa allt grät hon ljudlöst och mitt hjärta brast. Trots hennes mammas försäkran om att det var ok. NO!

OJojoj……. Nu poppar det upp hur mycket som helst. På nittiotalet när jag jobbade med dom flesta akter från Leila K, flera musikvideos. Rob n´Raz, samma där kommer inte ihåg hur många. Pandora…………. Legacy of Sound med Peter Swartling, Min prinsessa Meja, Jimmie…………. Oh vad kul det var och vad kul det ska bli!

Reklamfilmer har man också gjort så många roliga. Några andra superroliga hittar jag inte på nätet. Yoggi där medverkande VAR yoghurtförpackningar… Hahahaha. Eller när BOB lanserade Squeezy sylt och jag gjorde håret på mamman i familjen högre än skånes högsta spettekaka. Håret var dessutom BLÅTT. Jag var inspirerad av Marge Simpson.


Så mycket roliga jobb att preppa för nu. Tackar min lyckliga stjärna. Kampanj imorgon! FASHION!!! Det är blandningen som är så kuuul.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *