Sömnlös på Svartsö

Jag har senaste månaderna haft problem med sömnen och det är inte kul. Mannen min ( kan inte förmå mig att skriva ngt annat) har så länge vi känt varandra haft sömnbesvär och jag har oförskämt kunnat somna och sova natten lång. Men stackarn  har legat och våndats. Jag har inte lika jobbigt som honom. Men det är besvärligt och gör inte min sorg och smärta lättare. Jag ligger och vrider och vänder mig och får bilder i huvudet som är så fruktansvärt hemska.  Jag har så ont, känns som att magen och hjärtat slits sönder.

22.30

Jag borstade mina tänder för 6 timmar sedan. Sedan dess har jag legat här!!! Kom just upp från köket efter att ha druckit en bamsekopp med te.

04.19

Så oerhört oviktig och liten som jag känner mig nu är hemskt. Sommaren passerar förbi och jag sitter bara och väntar.

En bild vi gjorde för Stadium Magazine. Foto: Eric Josjö

Vi var i Vaxholm för att handla lite grejer som dom inte har i butiken här på ön. Vi hamnade i bland annat järnaffären och där träffade jag Börje Salming. Vi har inte setts eller jobbat ihop på jättelänge. Men senast vi pratade ringde han upp mig, vi skulle hitta på lite grejer med några av hans varumärken. Tiden flyger som ni vet och så sågs vi i Vaxholm som idag var pina att befinna mig i. Detta ställe som är vackert och normalt ett nöje att befinna mig i, gav mig besvär, obehag och förvirring. Av olika anledningar. Jag hade hatten nertryckt långt ner över ögonen, solglasögon för att försöka gömma mig. Det var som om Börje såg igenom mig. Mitt i samtalet tog han och drog mig till sig och gav mig en bamsekram. Jag behövde den, gud vad jag behövde en kram. Tack! Det gav mig lite kurage att ta mig igenom resten av dagen. På systembolaget så fick jag visa legitimation!!! Den du!! Det gav mig också lite mer råg i ryggen. Men ligger, eller nu sitter jag, ändå helt sömnlös på Svartsö en natt/morgon i juli som jag trodde skulle se helt annorlunda ut. Med grillkvällar och skratt. Mys och prat…. Allt som bara har väntat på att vi ska ta tag i oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *