Stärkande hårserie från Elvital

Problemen med sprött och skört hår börjar i hårets yttersta skikt. Efter hand börjar fjällen separera sig från varandra och håret blir skört och risken att det ska falla av ökar. Proteinmängden minskar och håret förlorar sin styrka.

L’Oréal’s nya hårvårdsserie inriktar sig på att stärka skört och sprött hår. Proteiner består av molekyler som kallas aminosyror, och arginin är en essentiell aminosyra. det är en av de viktigaste proteinbeståndsdelarna som finns i håret. Detta är första gången Elvital använder sig av arginine i sin hårvårdsserie. Det stärker skört hår, samtidigt som det ger det näring.

 

Det Essensiella Schampot

Det stärkande schampot med fyllig och krämig formula tillför arginin till håret från rot till topp. Hårets struktur förbättras och hårrötterna får näring redan från första användning. Håret blir starkare.

REK. Pris: 40-50:-

 

Det Fulländande Balsamet

Balsam används efter schamponering och stärker håret samt boostar schampots effekt genom att öka koncentrationen av arginin på hårfibern. Håret stärks, blir mer motståndskraftigt och lättare att reda ut.

REK. Pris: 40-50:-

 

Den Ultimata Inpackningen

Den återuppbyggande inpackningen används efter schamponering och ger intensiv vård åt den sköra hårfibern. Inpackningen fördelas i nytvättat hår och får verka i 2-3 minuter innan den noggrant sköljs ur. Den fylliga formulan gör håret starkare, vackrare och mer motståndskraftigt.

REK. Pris: 75:-

 

Finns att köpas i dagligvaruhandeln.

Bild: L´oreal

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *