Stockholm

2012 juni 5

20120605-210436.jpg

Idag på morgonen snurrade jag runt i över 20 minuter innan jag hittade p-plats på östermalm. Jag gick in i studion och packade upp och förberedde för arbete. Då ringer telefonen, ad:n som jag har sökt 20 minuter tidigare. Hon säger att vi har bytt studio, är det ingen som har sagt det till dig?! Hahahaha. Inte första gången… Även vår kära ”modell” för dagen åkte fel. Hoppade in i bilen igen. Dom tyckte att jag skulle ta taxi för att slippa p-sökning igen. Men jag tar mig snabbare genom stan än ngn taxichaufför. Skulle bara vara stressigt att sitta i baksätet och hoppa.
Centralbron 09.18, på väg till södersidan för plåtning av omslag. Bilden på himlen är talande för dagen, naturen är mäktig och nyckfull.

20120605-154025.jpg
15.30 Vasastan, Rörstrandsgatan! Älsklings-Annie.

20120605-210359.jpg
15.30 Östermalm, Artillerigatan!

Fastnade i bilen som många gånger senaste tiden. Satt bara och stirrade rakt ut. Då får jag ett sms: BÄSTA!! Galen med kärlek!! Då sprack leendet fram. Annie my amazing lillasyster. Fick en uppryckning och ringde upp henne för att kolla hur hennes knä klarat sig efter fall tidigare i veckan. Hon säger ngt om att det är soligt… Då skrattar jag och frågar var hon är någonstans. Hemma i Vasastan säger hon. Vi skickar bilder till varandra från där vi är, och se…..

Vad händer? Tur att vi hann plåta klart allt idag innan himlen öppnade sig. Fast på söder där vi plåtade kanske det strålar?!?

Tack teamet för idag! Alexander Pihl. Härliga tider, strålande tider.

Jessica, krrrram. Linda Lindorff rockar som vanligt.

det blev lite hastigt i morse med byte av studio så jag glömde telefonen i bilen och med min telefon som har adhd… Har inte hört en telefon som låter och skakar så mycket och så ofta. Fast jag stänger av ljudet så ”hör” jag och ”känner” den hela tiden. Stressigt, men nu när jag inte hade den hos mig var det lite stressigt. Och mycket riktigt när jag kom tillbaka till bilen efter jobb så hade jag många sms och missade samtal. Ringde upp alla missade kontaktsförsök från olika vänner och jobb när jag kom tillbaka till bilen. Tog mailen också när jag ändå satt i mitt mobila kontor…..

Sitter i bilen och stirrar ut genom fönstret. Taket är dyngsurt. Jag skämtar inte. Dessa dagar av störtskurar har gjort att takluckan och hela taket ( som går att lyfta bort helt och hållet) är genomdränkt. Allt tyg är blött. Tyget har släppt! Nu är det till och med så att jag skäms lite över pärlan. Men jag ska fixa det. Men det måste torka upp först på ngt sätt. Vill ju inte att han ska rosta ihop totalt. Svårt med fläktar när man inte bor i hus eller har garage. Ngn som har ide om hur jag löser detta på bästa sätt?

Strax vidare på nästa jobb. Djurgården… Med tanke på hur extremt lokalt vädret och prognoserna är idag så kanske jag möter solsken. As if?!?!?!

Fick så mycket beröm ikväll att jag faktiskt gick med skuttande steg till bilen.

Min prins följer med klasskamrat ut till Täby. Längtar efter att få krama om honom och trassla in mig i honom i soffan ikväll.

Alla härligheter ni kan tänkas önska kastar jag er väg!

Tack för mig.

20120605-193846.jpg

Får se om detta möter oss imorgon också. Jag ville åka ut till Svartsö och bara promenera, äta gott på krogen. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Det är nog det enda säkra man vet i livet. Har tackat ja till att jobba. Då håller jag tankarna på annat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *