Transderma

När jag var i början av mina tjugo började jag visa intresse för hudvård och produkter som gjorde det extra angenämt att pyssla om sig själv. Jag har varit bortskämd med bra gener och relativt bra leverne. Men NU………….

Jag har underbara produkter i mitt badrumsskåp. (stort vitrinskåp) som kommer från Transderma. Det är min underbara vän och ”storasyster” Transdermas VD Graziella Gallelli Ronlan som tillsammans med sin man Alvin Ronlan (professor) tagit fram med dessa serum. Det ligger trettio års forskning bakom. Ett vitamin A (natt) och ett vitamin C (dag). Dessa produkter har hållit vad de lovat och efter några veckors användande kände jag skillnad. Den är redan vid applicering väldigt behaglig och glider in i huden fast den känns oljig i konsistensen.

Alvin berättar att Transdermas serum innehåller ingen alkohol, ingen olja, inget vatten och inga konserveringsmedel. Alkohol torkar ut huden, vitamin C löses av vatten och vitamin A löses av fett. Många företag försöker trycka i så många vitaminer som möjligt i en och samma produkt, men ingen av dem når in i huden eller gör någon nytta eftersom olika vitaminer löses av olika ämnen. Därför kan man inte blanda olika vitaminer hur som helst och Transderma har därför satsat på att göra serum med endast en vitamin i varje serum för att kunna anpassa serumet så att huden på lättast möjliga sätt ska kunna tillgodogöra sig vitaminen.

Transderma C innehåller bara C-vitamin och en ”bärare” (ett ämne som gör som gör att vitaminen kommer ner i dermislagret av huden). C-vitamin är jätteviktigt för att återfukta huden, och en väl återfuktad hud är slätare, har mindre rynkor och mer lyster. Transderma A fungerar på precis samma sätt. A-vitamin och en ”bärare” som är anpassad för just A-vitaminet.

Varje produkt kostar cirka 1350 kr. Men de är mer dryga än en av mina grannar som ALDRIG ger mig ett leende när vi möts ( har bott i fastigheten i 3 år). Men med Transdermas serum ger jag mig själv ett leende varje gång jag lägger produkten på huden (morgon och kväll, innan fukt).

http://mytransderma.com/

Jag använder även denna i jobbet under make-up på modellerna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *