Kattis Ahlström, bris

Det var kanske ett halvår sedan vi senast sågs. När jobbet är lite som din familj och ditt sociala liv är det med glädje och längtan man går tillbaka till arbetet efter julledigheten. Jag har några människor som satt sig i systemet. Personer som jag har tagit med mig i livet och som jag tänker på, saknar och längtar efter. Kattis är en sån tjej. Jag har alltid beundrat henne och hennes arbete idag med BRIS är mäkta imponerande. Jag fick idag veta att organisationen drivs INTE av statliga medel utan är beroende av privatpersoners och företags goda vilja. Vi måste vilja MER! En hundralapp känns inte i våra plånböcker men många bäckar små… Så kom igen alla: (http://www.bris.se/?pageID=72). Det arbete dom utför är oerhört viktigt. Att få våra barn att växa upp till starka, trygga och kärleksfulla individer borde vara ALLA föräldrars mål. Men livet är som ni vet långt ifrån enkelt och mycket händer på vägen. Att ge barnen hjälp, lyssna och på riktigt hjälpa dom igenom sina svåra dagar är värdefullt och STORT! Som ringar på vattnet sprider sig omsorg och kärlek. Det är så mycket man får lära sig i mitt arbete, så många spännande platser man får se. Kattis bor i mitt drömhus. Nu är det ju inte mitt utan det är hon som tillsammans med sin sambo har renoverat ett härligt hus och förvandlat det till ett underbart hem helt i min smak. Som om jag valt och ordnat efter min egen smak. Fick mycket inspiration av dagens location. Även kollegorna inspirerar. Idag var vi bara tjejer, sånär som på fotoass. Jag uppskattar manlig fägring, men det ÄR annorlunda stämning med att bara vara chics på plåtning. Beror iofs på vad för uppdrag man har. Idag var det perfekt match. I min stol får man allt från kaffe, cashewnötter och morötter, massage till puder och hårspray. Men Kattis behöver knappt mig, hon strålar och rakt genom kameran. Denna gång dröjer det inte lika länge innan vi ses igen. Vi bestämde att vi ska på teater nästa vecka. En riktig tjejkväll i alla bemärkelser. BUS kommer till stockholm. Södra teatern. Lyckas ni få biljetter så måste ni gå, ni kommer att få en mäktig upplevelse som väcker känslor. Alla var mycket nöjda efter dagsverket. Åkte direkt till Nacka byggnadsvård när vi packade ihop. Hann gå omkring en bra stund innan det var dags att hämta Charlie på fritids. Hade middagsgäster och vi kom i säng sent (jag har ännu inte lagt huvudet på kudden) men helgen är här. Fredagen är full av ELLE-fix. Gala är temat imorgon. Ses då…

20130111-012226.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *