Vackra, vackra Shila

Sömnlös natt. Jag som oftast skuttar ur sängen. Drar mig för att ens öppna ögonen. Snoozar i 40 minuter. Jag förstår inte vem det är som ligger och drar sig. Jag vaknat alltid glad. Idag ligger en matt, sorgfylld kvinna kvar i sängen, som VI köpte. Jag lägger mig tidigt sedan månader. Jag har styrt upp det som upplevdes oorganiserat. Jag sköter mig. Men det hjälper inte… Så utmattad av oro och maktlöshet. Jag är liten och ledsen. Jag vet i själen vad vi har. Det är stort, vackert. Så fint. Låt det ta plats. Låt det få slå ut och blomma.

20120602-173544.jpg
Varma generösa Shila.

20120602-173619.jpg
Och hennes idag blivande man i äktenskap. En ära som alltid. Älskande som strålar av lycka. Härliga gänget idag. Jag kan skratta. Det behövde jag. Underbara människor som ville ha med mig i sitt bröllopsfirande. Dela med mig. Händer lite då och då. Det värmer att härliga människor vill ha mig med bland familj och vänner för att hylla kärleken och livet. Tack så fantastiskt mycket. Men Lotta Rebergs 50-årskalas står på agendan. Håll i hatten, eller ännu hellre sydvästen; nu kommer vi!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *