Varmt och skönt

Värmen kom tillbaka. Skönt att få slappna av lite och inte frysa. Kylan kom lite väl snabbt och jag får besvär med nackspärr och går och spänner mig. Men det slapp jag idag. Idag plåt för Icon magasinet. Henrik Halvarsson höll i kameran och eftersom han delar studio med Tobias Regell fick jag även träffa honom igen. Vi har inte setts Sedan innan sommaren. Skönt att få krama om honom igen. Stylist Emma Unckel.

20120903-194117.jpg
Tobbe plåtade i studion så det möblerades om på kontoret för rigg och det gick superbra och blev kalasfint.

20120903-194229.jpg
Sprang vidare…..

20120903-194251.jpg
Till mitt favoritställe. Grand. Kristallen är imorgon och ikväll hålls seminarium av Carol Mendelsohn.
( http://kristallen.tv/blogg/csi-producent-till-kristallen-seminarium )
Imorgon hålls galan och visas i kanal 5 klockan 20.00.
Jag har fått äran att pudra denna underbart härliga kvinna på nosen de dagar hon är här. Så jag får träffa henne även imorgon. Hon är generös och omtänksam. JAG ska ju serva och pyssla om henne! Istället är hon så mån om att jag ska ha det bra och ordna saker till mig. John Cleese var likadan. ”-Do you have all you need Maria?” sa han om och om igen inför crew och journalister när jag var med honom på en pr- turné. Värme och humor! Möte och förberedelser till en föreläsning jag ska hålla på lördag, samt lite shopping avrundade denna måndag. Nu ligger jag under lakanen och vänder ut och in, upp och ner på livet…..
Ska se om jag är klokare imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *