Verktyg som gör jobbet

20120403-150536.jpg

Penslar som ska tvättas varje dag är tråkigt. Men ack så viktiga verktygen är. Genom åren har jag haft Shu Uemura, Shiseido och Stila som favoriter. Men när Linda Mehrens kom med sina penslar letar jag inte runt längre. Jag ersätter förlorade ( ja dessa penslar har lämnat mitt penselcase flera gånger utan lov) verktyg enkelt genom att veta EXAKT vad jag vill ha. Med ett otrolig hantverksteknik och fantastiskt hår är detta Rolls Roys bland penslar.
http://lindamehrens.nordicshops.com/

Idag har vi också stått ute och fryst. Inte så mycket som modellen, men kallt var det. Nu är vi inne. Men vi blev genomfrusna, gick in i märg och ben. Behövs mer än te för att tina upp mig. Tur att mannen kommer över senare….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *