Vi MÅSTE se varandra.

Jag är lyckligt lottad som levt en förhållandevis bra liv där jag aldrig blivit mobbad till den milda grad att jag tappade tron på mig själv, vuxna och livet. Jag har blivit tråkad för min dialekt. Min stora rumpa. Min mustasch. Folk har stått i grupp och tystnat när jag närmat mig. Dom kunde vända mig ryggen och gå undan….. Men jag har aldrig blivit slagen. Denna filmen krossar mitt hjärta. Barn bredvid oss på gatan, våra barns kompisar, VÅRA barn!!!! Överallt. Vi måste älska MER. Tala om att vi är alla värda. Sträcka ut en hand. Ser du någon eller hör om någon som far illa. Det är din plikt att som medmänniska rycka ut och visa att hon eller han är viktig. Visst är det jobbigt, kan kännas obekvämt. Men det är HUNDRA GÅNGER MER JOBBIGT att varje dag må dåligt, inte våga gå till skolan, inte ha någon att prata med, Att skära sig själv för att man inte förtjänar mer, man vill döva smärtan av hatet och ensamheten. DET är jobbigt!!!!!!! Friends gör ett oooootroligt jobb. Hjälp dom, det finns många olika saker vi alla kan göra.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TdkNn3Ei-Lg

En tanke om “Vi MÅSTE se varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *