What cha looking at?

 

Dagens består dag av klänning från Mads Norgaard, bälte H&M, skor Novita, väska Banana Republic, solglasögon Alexander McQueen (favoriter tillsammans med ett par från Chloë). Det är allt jag har för idag. Buona notte!

11 tankar om “What cha looking at?

 1. en vän says:

  snälla du, ta bort det grå. du ser ut som en häxa ur någon gammal film. barn blir rädda och männen springer åt andra hållet. jag vet inte vad du håller på med. om det är något statement..att kvinnor också ska ha rätt att åldras eller något sånt. eller om du blev bitter senast det tog slut. fixa till det där nu så går vi ut och firar sen!
  puss!

 2. miahogfeldt says:

  Konstig vän. Du känner inte mig alls tydligen eftersom du säger att jag är kanske blivit bitter. Det är det sista jag är. Har aldrig varit, kommer aldrig att bli. Återkom gärna så jag vet vem du är. Om vi ska ut och fira så är det ju ganska bra om jag vet vem du är…

 3. miahogfeldt says:

  VEM ÄR DU? Fast jag får ju ta det eftersom jag lägger ut bild på mig själv. Jag har inget emot att du tycker att jag är ful. Men blir väldigt ledsen över att bitter finns i sammanhang med mig, om det inte är ngt man kan äta.

 4. en vän says:

  förlåt, förlåt. jag menar verkligen inte att vara dum. försökte få till en smart kommentar men ser att det blev bara klumpigt. allt jag ville säga var att jag personligen tycker du är så mycket finare utan det grå. men var ålder kanske har sin skönhet och utseende är varje individs ensak. ännu en gång, sorry för min klumpighet.

 5. miahogfeldt says:

  Vem är du? Om du kallar dig min vän kan du ge dig tillkänna. Då vet du också mitt nummer, mail och att jag finns på facebook om du inte vill skriva det här.

 6. Kayo says:

  Kvinna jag är stolt att känna! Själv är jag 48 och njuter av den vishet och erfarenhet som följer med att åldras. Dessutom är nöjet ännu större med vetskapen att kvinnor som du Mia på ett naturligt och självklart sätt fyller tillvaron med Glädje Skönhet Ödmjukhet och mycket mer…Känner att det är viktigt att använda dom sociala medierna till positivism och klokhet och medmänsklighet och att inte gömma sig bakom anonymitet… Jag är stolt att få ha dig Mia som vän. Alla kloka ,medelålders och förresten alla kvinnor som bidrar med Kärlek i alla former är det som behövs alltid och i generösa portioner!!
  Varma kramar
  Kayo

 7. Ulrika says:

  Till ”en vän”: Jag får hoppas att du snart mår bättre, till dess: Kärlek i massor – det verkar du behöva!

 8. Anita says:

  Mia, du är grymt snygg och du verkar vara en varm och genuin människa! Mycket märklig kommentar av ”en vän”, så uttrycker man sig inte, oavsett forum. Visar på bristande empati. /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *