Wonders of work

Häromdagen fick jag äntligen krama om en person jag sätter vääääldigt högt.
Efterlängtade Linda! Vem har mer än någon annan stöttat mig denna hemskaste av somrar? Vem har tröstar och guidat när jag legat som en trasa och knappt förmått lyfta varken huvud eller blick? Jo, denna dunderfantastiska kvinna.

20121212-005451.jpg Jag var så borta tidigare i år att jag inte ens märkte att hon var gravid. Hon berättade iofs inte för mig, men när det gäller bebisar besitter jag ju ett sjätte sinne. Hemskt är det att må så dåligt. Inte bara för smärtan och sorgen utan därför att man missar se andra människor. Det är svårt att bryta sig loss och ta sig ur avgrunden. Floder av rödvin, åtskilliga cigarettlimpor, oceaner av tårar.

20121212-005946.jpg Då stod hon ändå ut med mig! Inte bara stod ut med mig, Linda VALDE att ha mig med sig. Jag är så tacksam. Oerhört glad att jag är så omgiven av människor som sätter värde i mig som människa och vän. Jag vill GE och SE mina vänner! Nu kan jag det igen, jag har fått tillbaka mina ögon, dom är inte längre dränkta i tårar. TACK! Gratulerar hela familjen för tillökning av barnaskaran. I april kommer tredje lilla miraklet Lindorff. Fantastiska nyheter! Länge leve kärleken!

2 tankar om “Wonders of work

  1. Veronika Eriksson says:

    Guld värt med såna vänner, dom är guld värda;) du verkar vara en genomgod människa och jag hoppas du hittar kärleken du med, en man som vet att uppskatta dig och är ärlig och trogen. Önskar dig det bästa! stora kramar frånVeronika;)

  2. annikablomstrand says:

    Man får de vänner man förtjänar Mia! Som jag sagt så många gånger tidigare: det är omöjligt att inte tycka om dig! <3
    Är SÅ glad för att du mår bättre nu! Hoppas vi kan ses snart!
    Massa varma kramar och god fortsättning! /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *