Om Mia

Jag började arbetslivet som frilansande hår & make up artist för MIKAs under nästan 20 år. Sedan början av 90-talet. Samarbetet var inriktat på mode- och reklamjobb. I mitt galleri av människor jag har jobbat med finns kända profiler med så skilda stilar som Blondie och Carola, Val Kilmer och Ola Rapace.

Jag växte upp med mode och skönhet. Min mamma var modell och lät ofta min bror och mig följa med henne på jobb. Minns doften av hårspray, ljudet av klackar, bländande blixtar och spänning i luften. Det är fortfarande en miljö jag älskar att vara i.

Det mest uttrycksfulla som finns är naturligtvis det mänskliga ansiktet. För mig som vill uttrycka, forma och skapa, är make-up och hårstyling väldigt spännande och givande.

Genom De begåvade människor jag möter och har förmånen att arbeta med, närs det kreativa av magi och kärlek. Allt detta ger mig härliga dagar på jobbet!

Jag har rest världen runt på olika uppdrag. Jagat apor i tropikerna för att de stulit utrustning. Fiskat efter oumbärliga nycklar som drunknat i djup snö. Mitt i allt detta är jag psykolog, coach, mamma och kompis.

Och mest inspirerande och givande av allt, och av alla dessa upplevelser är förstås alla möten. Med människor från den fina redaktionen, reklambranschen och all världens yrken. Med människor som är artister, politiker och skådespelare.

En dag på jobbet är alltid, alltid helt ny och innerligt inspirerande.

Här börjar vår resa!

/Mia Högfeldt


Några av mina kunder


Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.