Let´s Dance

20120327-084813.jpg

Nu är dom uppe överallt! Bilderna vi gjorde för några veckor sedan. Jag satte in MYCKET löshår för att få den manen. Vera Kinnunen och hennes fantastiska partner på båda dansgolvet och i livet!!
Plåtade gjorde Eric Josjö. Favvo! Missa inte på fredag alltså: Lets Dance!
I år har jag en hel del vänner och bekanta i tävlingen. Mitt hjärtas röst går till Camilla Läckberg!!! OCH Tobias Karlsson!!!!
20120327-090546.jpg

Nu är det omöjligt att tippa dom ihop som vinnare eftersom dom inte tävlar tillsammans som ett par. Camilla dansar med Kristian och Tobias med en annan Camilla som gör löpsedlar…. Henne och Army of Lovers uppträdde jag med på Grammisgalan någon gång på 90-talet. Vi har gått massa visningar ihop för Camilla Thulin….

20120327-090616.jpg

På tal om 90-tal… Det var temat på en studentskiva min stora skulle till igår. Han ”bror” Kevins flickvän är några år yngre och hade sin skiva igår. Han flaggade för att det var dresscode och tema. Jag föreslog hip hop som han lyssnade mycket på förr. Han köpte det! Jag rusade upp på vinden och slet fram massa kläder, skor, kepsar, smycken, solglasögon…. Christopher nöjde sig med att ”tatuera sig” med en guldsprakande ”Big Daddy” på halsen. Lämnade kläder liggande i hallen till lillebrors stora glädje. Nu är han lämnad på GIH sin simning och ser ut så här.

Undrar om han hängde av sig kepsen innan han hoppade i!?!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *