Bottega Veneta

Häromdagen lovade jag ju att ni skulle få se mina juveler som jag fann häromdagen men som aldrig fick följa med hem.

Jag såg först dessa:


Men när jag gick omkring lite med dom på fötterna i butiken så kände jag att det är inte mina fötter dom tänkte på när denna ritades. Jag har ganska breda fötter och det tar inte många timmar innan foten svullnar och ja, ni fattar. Men jisses vad det är underbart härligt att gå (på bra underlag) i klackar som dessa. Jag skrev ju att jag saknade dansen. När jag får ta ut svängarna i riktiga klackar så känner man sig riktigt som en kvinna. Även om jag blev riktigt förälskad ( ja, man kan bli det i skor) så kände jag att tre par, inte fler, fick jag gå hem med och då var det dessa jag fick stryka på foten.

Det blev dessa magiska som blev mina nya sandaletter. Jag hade dom på mig i lördags när jag var på Lydmar och jag kände mig så fin i dom. Fick väldigt mycket komplimanger och hade fantastiskt kul. TACK för det. 😉


Förnuftiga Mia investerade i dessa som kommer att bli flitigt använda. Så användbara och väldigt sköna. De skönaste av dom tre faktiskt.

 

I min skogarderob är stövletter som dessa klassiker. Vet inte hur många svart stövlar jag har, men det är stövletter jag känner är pricken över i. Till en ensamble oavsett om det är byxa, kjol,klänning som bärs.

Kudden kommer från Kamelo, ni hittar dom här… Jobbade med dom för ett tag sedan och plockade ut produkter som betalning. Bland annat dessa kuddar i  olika storlekar och nyanser.

 

Så där har ni dom! Jag shoppar inte ofta därför ser ni inte mkt shopping hos mig. Men visst ska jag stoppa in lite mer shopping här. Jag har fått så mycket feedback från förra veckans fiskande efter vad ni vill läsa om. Jag trodde att ni skulle fråga efter skönhetstips, men det var berättelser ur mitt liv som ni ville höra om och hur jag har det på jobbet. Pusslandet med att få ihop allt visade sig vara mer intressant.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *