Flax

Idag glömde jag att jag ställt bilen på lastzon 07-19. Men jag hade sån tur, slapp den gula lappen. Kom på detta strax innan 8. Mötte till och med leenden av killarna som lossade varor till esplanad när jag kom springande med andan i halsen. Sonen kastade sig om halsen på sin bästis på skolan så fort dom såg varandra där. Jag blir så glad att se deras varma vänskap. Trassel på nätet, men mys i hjärtat!

20120910-112550.jpg Idag får jag jobba med Helga. Nu plåtas det i studio, alldeles nyrenoverad sådan. Älskar att vara här. En gammal dansstudio. Med barr längs väggen. Jag saknar min baletträning. Eller, det är klart att jag kan börja igen… Men det är inte samma sak idag. Men jag har många fina minnen som jag såklart har romantiserat. Men känner mig dansig idag. Efter en helg av härligheter som fått mig att lyfta.

20120910-170804.jpg Fotograf: Louise Billgert på två sekunder eftersom min minut är proppfull stog hon till tjänst. Bäst som hon är!!!! Dagens: Hatt lånade jag av Charlie (utan att fråga, hysch), dansdräkt som jag fått av Tobias Regell när vi plåtade ballerinor, ulljacka Fenn Wright Manson, byxa i lammull och angora ( vet ej, klippt av lappen men jag tror H&M), väska Sonia Rykiel, glajjor samma gamla favoriter som oftast hamnar på näsan; Alexander McQueen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *