Mmmm för Mamita och Malin

Godmorgon världen. Detta är ngt av det gulligaste jag vet. När Charlie bara var några dagar gammal tog jag bild på hans fötter jämsides Christophers. Det vara sån gullig kontrast med 43:or och stl 17-18 (eller vad det är man har när man är nykläckt) bredvid varandra. Idag har Charles storlek 33 i skor och är snart ikapp storebror. 20120919-214108.jpg 20120919-214125.jpg Idag fick jag (äntligen) träffa Malin. Det känns alltid som att återse en gammal vän. Jag kommer ihåg för trettio (hur är det möjligt) år sedan när jag delade limousine med Sighsten Herrgård på Öland (hahaha, don´t ask) och passade på att fråga honom om vad han trodde mina chanser var att bli modell. Malin hade just kommit igång med modellandet och jag såg upp till henne (jag tror hon var 15 och jag 13). Vi var ett stort sällskap och alla vuxna umgicks och pratade och jag var ”bara” ett barn och hade aldrig chans att prata med honom annars på tu man hand. Som jag ju tyckte att detta krävde…. En vid sidan om diskussion. Mamma hade ju jobbat flitigt på 60- och 70-talet som modell och det var ju någonting som man skulle göra(?!?!). Han var mycket skonsam och diplomatisk och sa att jag hade ett fint ansikte, men att jag var lite kort. Love him! Det dröjde många år innan Malin och jag på riktigt fick chans att känna på varandra. Egentligen var det nog när jag var gravid med Charlie. Jag hade blivit sol-och-vårad och var inte riktigt så tuff som jag annars tycker att jag är. Då stöttade och peppade hon mig och gav mig lite verktyg. Hon är en person som går in i hjärtat. Väldigt härlig att vara och ha omkring….. 20120919-214133.jpg   20120919-214201.jpg Hennes Mamita, som betyder lilla mamma. Ligger på Vikingagatan i Stockholm mer… Gå in och läs om alla deras workshops, resor och pass. 20120919-214208.jpg Katarina di Leva stog bakom kameran idag och det var inte igår jag träffade henne. På Z-TV tiden möttes vi nog för första gången och jag hade äran att få pudra hennes vackra nos. Älskar när man har historia med människor. Uppskattar nya möten också såklart, men att dela minnen är speciellt. Som om inte det skulle vara nog kom Malins mamma och hennes väninna också till Mamita och jag har ju jobbat med BÅDA dessa kvinnor också. ”-Är det NÅGON du inte sminkat?” Fick jag höra. Ja det är några jag inte jobbat med, men inte så många. Hahahaha. 20120919-214219.jpg Malins bok som är plåtad av Katarina på location i Frankrike och Marocko bland annat. Underbara bilder som endast är plåtade med befintligt ljus och Malin är som vanligt så vacker så man dånar. 20120919-214235.jpg   20120919-214251.jpg Här har vi någon som vara lite trött på att behöva sitta still och inte få vara nära Malin. SÖT!! Himlen öppnade sig och det fullkomligt öste ner. Vi hoppade in i min bil och körde till vår sida av stan. Bor till och med nästan grannar idag. Kanske kan vi denna gången lyckas hålla vår önskan om att inte tappa bort varandra igen…. Vi får se. Innan vi skildes åt tog hon detta armbandet från sin handled och satte det på min. TACK! Vacker gest och vacker gåva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *