Tid ÄR lyx

20120417-064907.jpg
Att slösa med tiden som jag fick göra lite i påskas är lyx. En lyx jag vill ha mer av. Det är skönt att bara sitta och slösurfa på style.com, allure… Inte ta vara på varje sekund.
Det är därför jag stiger upp i ottan och sitter en stund ensam innan jag väcker barn. Me and my cup. Denna koppen förresten kommer från Gamla Polarstudion vid s:t eriksbron. Ett nattligt besök där i slutet på 80-talet resulterade i att jag har en kopp därifrån. Ett fint minne från en historisk och spännande plats ( då hade jag inte sett så mycket av världen). Nu går jag igenom mailen och hänger tvätt som slängdes in sent igår då tvättstugan var ledig ( plötsligt händer det). Strax måste jag väcka min prins. Rolig dag framför oss.

Önskar er detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *